Wednesday, 24 September 2014

LATIHAN MENGGUNAKAN ALAT PEMADAM API (FIRE EXTINGUISHER) BERSAMA JABATAN BOMBA DAN PENYELAMAT MALAYSIA CAWANGAN PUTRAJAYA

Morning sunshine!!!!

Hari terang benderang...sejuk mata memandang..Hari ni 24 September 2014 jam 9:00 pagi sehingga 11:00 pagi...

Jom ke Latihan menggunakan alat pemadam api (fire extinguisher) di Jabatan Bomba dan Penyelamat Putrajaya bagi Semua Staff-staff Pusat Internet 1 Malaysia Putrajaya.

Latihan ini diadakan bagi memahirkan lagi staff-staff yang tak berapa nak power bab-bab menyelamat ni...kot-kot la ada benda yang tidak diingini berlaku..tak kesah la dekat Pusat Internet 1 Malaysia ke..kat luar ke..atleast ada jugak la kemahiran atau ilmu bab menyelamat ni..sikit pun jadilah..penting tau..untuk masa akan datang...











Sesi pembelajaran dah tamat...jom balik kawan-kawan...

No comments:

Post a Comment